Återbetalnings- och returpolicy

**RETUR- OCH ÅTERBETALNINGSPOLICY FÖR CHEMIROL AB**

**1. Återbetalningspolicy**
Chemirol AB strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa kemiska produkter till sina företagskunder. Om du som kund är missnöjd med din beställning, vänligen kontakta oss inom 14 dagar efter mottagandet för att informera oss om ditt ärende. Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet eller erbjuda en återbetalning eller utbyte enligt nedanstående villkor.

**2. Återbetalning av Varor**
2.1 Om varorna är defekta eller inte motsvarar det som beskrivs på vår webbplats, kommer vi att erbjuda full återbetalning inklusive fraktkostnader. Kunden måste returnera de defekta varorna till oss inom 30 dagar från mottagandet för att vara berättigad till återbetalning.

2.2 För att begära en återbetalning, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon eller e-post och ange ditt ordernummer och en beskrivning av problemet. Vi kommer att guida dig genom returprocessen.

**3. Retur av Varor**
3.1 Kunden ansvarar för att returnera varorna i sitt ursprungliga skick och i originalförpackningen. Varorna bör vara oanvända och oskadade.

3.2 Kunden ansvarar för returfraktkostnaderna om returen inte beror på fel från vår sida.

**4. Återbetalningsbehandling**
4.1 Vi kommer att behandla återbetalningen så snart vi har mottagit de returnerade varorna och har kontrollerat deras skick. Återbetalningen kommer att göras till det ursprungliga betalningsmedlet inom 14 dagar efter mottagandet av returen.

4.2 Om Kunden har valt faktura som betalningsmetod kommer fakturabeloppet att justeras eller en ny faktura kommer att utfärdas beroende på returvärdet.

Vänligen kontakta vår kundtjänst om du har några frågor eller behöver hjälp med en retur eller återbetalning.

Chemirol AB